Häröns Intresseförening


HIF är en idell föreningen med personligt medlemsskap. HIF ser gärna att alla vuxna (över 18 år) i respektive familj blir medlemmar.


Häröns Intresseförening, HIF, startades 1983 och har som främsta syfte att värna om och bevaka både åretruntboendes och fritidsboendes behov och önskemål vad beträffar miljö, sysselsättning, kultur och natur.


HIF äger och förvaltar Häröns gamla skolhus. Läs mer om skolhuset och möjligheterna att få hyra det under "Skolhuset/uthyrning" i menyn.

I de traditionella aktiviteterna på Härön brukar ingå midsommarfirande, kustkyrka i samarbete med Klövedals församling, loppmarknad/"promenadloppis", visaftnar, föredrag, filmvisningar, samkväm med mera i skolhuset. Håll utkik i "På gång" om vad som händer härnäst.

Tröjor, kepsar, mössor, och badlakan finns till försäljning med Häröns logotype. Mössan finns i två storlekar. Den lite mindre har ett mindre tryck. 

HIF fungerar i praktiken också som remissorgan och informell "paraplyorganisation” för en mängd olika spörsmål som berör alla nuvarande (och framtida) boende. Formellt är HIF dock inte överställd de andra föreningarna som finna på Härön, men föreningarna samarbetar. HIF har från tid till annan utsett olika arbetsgrupper för att bevaka angelägna ärenden.

Vi vill gärna ha fler medlemmar. Medlemsavgiften är 100 kr/vuxen person. 
Betala helst med Swishnummer 123 050 27 65 alternativt till Bankgirokonto 884-5034. Skriv namn på vem/vilka betalningen avser.

Kontakt HIF: Se under fliken "Kontaktuppgifter HIF" nedan. Här finns särskilda formulär för medlemskap, adressändring och kontakt med styrelsen. HIF:s styrelse finns också med kontaktuppgifter under fliken.

Välkomna 
Styrelsen